165/70R13 83T I*CEPT RS W442
ЗИМСКИ HANKOOK
165/70R13 83T I*CEPT RS W442
СЕЗОНА:ЗИМСКИ
ТИП НА ВОЗИЛО:Автомобилски-патнички
ШИРИНА:165 mm
ПРОФИЛ:70 %
ДИЈАМЕТАР:13 inch
ТЕЖИНСКИ ИНДЕКС:83
БРЗИНСКИ ИНДЕКС:T
ПОТРОШУВАЧКА:
АКВАПЛАНИНГ:
ЗВУЧНОСТ:
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
2.48000-23%
нова цена
3.30000
редовна цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
165/70R13 83T I*CEPT RS W442
СЕЗОНА:ЗИМСКИ
ТИП НА ВОЗИЛО:Автомобилски-патнички
ШИРИНА:165 mm
ПРОФИЛ:70 %
ДИЈАМЕТАР:13 inch
ТЕЖИНСКИ ИНДЕКС:83
БРЗИНСКИ ИНДЕКС:T
ПОТРОШУВАЧКА:
АКВАПЛАНИНГ:
ЗВУЧНОСТ:
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
ОПИС:Winter i’Cept RS обезбедува одлични грип перформанси и извонредна тракција на снег и лед. Со примена на технологија на блокови со висока густина, како и со оптимизирана технологија за анализа на профили, тракцијата на снег и лед е засилена, додека зголемен e отпорот на триење со што се намалува потрошувачката на гориво и емисиите на јаглероден диоксид. Оптимизираната поставеност на блоковите исто така ја намалува бучавата, обезбедувајќи тивко и мирно возење.
2.480ден.
ОПИС Winter i’Cept RS обезбедува одлични грип перформанси и извонредна тракција на снег и лед. Со примена на технологија на блокови со висока густина, како и со оптимизирана технологија за анализа на профили, тракцијата на снег и лед е засилена, додека зголемен e отпорот на триење со што се намалува потрошувачката на гориво и емисиите на јаглероден диоксид. Оптимизираната поставеност на блоковите исто така ја намалува бучавата, обезбедувајќи тивко и мирно возење.
ДИМЕНЗИИ 165 70 13 165 70 13
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
TIGAR 225/55R16 95H WINTERA
СЕЗОНА: ЗИМСКИ ТИП НА ВОЗИЛО: Автомобилски-патнички ШИРИНА: 225 mm ПРОФИЛ: 55 % ДИЈАМЕТАР: 16 inch ФУНКЦИИ:
3.65400
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
HANKOOK 205/60R16 92H I*CEPT EVO2 W320
СЕЗОНА: ЗИМСКИ ТИП НА ВОЗИЛО: Автомобилски-патнички ШИРИНА: 205 mm ПРОФИЛ: 60 % ДИЈАМЕТАР: 16 inch ФУНКЦИИ: Асиметричен дизајн на шарата кој гарантира одлични возни својства при зимски услови. Оптимизираниот дизајн на шарата, овозможува ефикасно грабење на снегот и ја подобрува тракцијата. Новата и подобрена силика компонента обезбедува висок еко стандард и отпорност на стврднување при ниски температури, што значително ја зголемува ефективната газна површина во зимски услови.
4.85000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ