185/70R14 88T I*CEPT RS W442
ЗИМСКИ HANKOOK
185/70R14 88T I*CEPT RS W442
СЕЗОНА:ЗИМСКИ
ТИП НА ВОЗИЛО:Автомобилски-патнички
ШИРИНА:185 mm
ПРОФИЛ:70 %
ДИЈАМЕТАР:14 inch
ТЕЖИНСКИ ИНДЕКС:88
БРЗИНСКИ ИНДЕКС:T
ПОТРОШУВАЧКА:
АКВАПЛАНИНГ:
ЗВУЧНОСТ:
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
3.38000
НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
185/70R14 88T I*CEPT RS W442
СЕЗОНА:ЗИМСКИ
ТИП НА ВОЗИЛО:Автомобилски-патнички
ШИРИНА:185 mm
ПРОФИЛ:70 %
ДИЈАМЕТАР:14 inch
ТЕЖИНСКИ ИНДЕКС:88
БРЗИНСКИ ИНДЕКС:T
ПОТРОШУВАЧКА:
АКВАПЛАНИНГ:
ЗВУЧНОСТ:
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
ОПИС:Winter i’Cept RS обезбедува одлични грип перформанси и извонредна тракција на снег и лед. Со примена на технологија на блокови со висока густина, како и со оптимизирана технологија за анализа на профили, тракцијата на снег и лед е засилена, додека зголемен e отпорот на триење со што се намалува потрошувачката на гориво и емисиите на јаглероден диоксид. Оптимизираната поставеност на блоковите исто така ја намалува бучавата, обезбедувајќи тивко и мирно возење.
3.380ден.
ОПИС Winter i’Cept RS обезбедува одлични грип перформанси и извонредна тракција на снег и лед. Со примена на технологија на блокови со висока густина, како и со оптимизирана технологија за анализа на профили, тракцијата на снег и лед е засилена, додека зголемен e отпорот на триење со што се намалува потрошувачката на гориво и емисиите на јаглероден диоксид. Оптимизираната поставеност на блоковите исто така ја намалува бучавата, обезбедувајќи тивко и мирно возење.
ДИМЕНЗИИ 185 70 14 185 70 14
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
GOODYEAR 215/65R16 98T UG PERF G1
СЕЗОНА: ЗИМСКИ ТИП НА ВОЗИЛО: Автомобилски-патнички ШИРИНА: 215 mm ПРОФИЛ: 65 % ДИЈАМЕТАР: 16 inch ФУНКЦИИ:
7.07000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TIGAR 165/70R13 79T WINTERA
СЕЗОНА: ЗИМСКИ ТИП НА ВОЗИЛО: Автомобилски-патнички ШИРИНА: 165 mm ПРОФИЛ: 70 % ДИЈАМЕТАР: 13 inch ФУНКЦИИ:
2.91000
2.03500
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ