195/60R16 89H I*CEPT RS2 W452
ЗИМСКИ HANKOOK
195/60R16 89H I*CEPT RS2 W452
СЕЗОНА:ЗИМСКИ
ТИП НА ВОЗИЛО:Автомобилски-патнички
ШИРИНА:195 mm
ПРОФИЛ:60 %
ДИЈАМЕТАР:16 inch
ТЕЖИНСКИ ИНДЕКС:89
БРЗИНСКИ ИНДЕКС:H
ПОТРОШУВАЧКА:
АКВАПЛАНИНГ:
ЗВУЧНОСТ:
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
4.54000
НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
195/60R16 89H I*CEPT RS2 W452
СЕЗОНА:ЗИМСКИ
ТИП НА ВОЗИЛО:Автомобилски-патнички
ШИРИНА:195 mm
ПРОФИЛ:60 %
ДИЈАМЕТАР:16 inch
ТЕЖИНСКИ ИНДЕКС:89
БРЗИНСКИ ИНДЕКС:H
ПОТРОШУВАЧКА:
АКВАПЛАНИНГ:
ЗВУЧНОСТ:
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
ОПИС:Winter i’Cept RS2 обезбедува одлични грип перформанси и извонредна тракција на снег и лед. Со примена на технологија на блокови со висока густина, како и со оптимизирана технологија за анализа на профили, тракцијата на снег и лед е засилена, додека зголемен e отпорот на триење со што се намалува потрошувачката на гориво и емисиите на јаглероден диоксид. Оптимизираната поставеност на блоковите исто така ја намалува бучавата, обезбедувајќи тивко и мирно возење.
4.540ден.
ОПИС Winter i’Cept RS2 обезбедува одлични грип перформанси и извонредна тракција на снег и лед. Со примена на технологија на блокови со висока густина, како и со оптимизирана технологија за анализа на профили, тракцијата на снег и лед е засилена, додека зголемен e отпорот на триење со што се намалува потрошувачката на гориво и емисиите на јаглероден диоксид. Оптимизираната поставеност на блоковите исто така ја намалува бучавата, обезбедувајќи тивко и мирно возење.
ДИМЕНЗИИ 195 60 16 195 60 16
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
FULDA 165/70R13 79T KRI MONTERO 3 MS
СЕЗОНА: ЗИМСКИ ТИП НА ВОЗИЛО: Автомобилски-патнички ШИРИНА: 165 mm ПРОФИЛ: 70 % ДИЈАМЕТАР: 13 inch ФУНКЦИИ:
2.48000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
GOODYEAR 185/65R14 86T UG 8 MS
СЕЗОНА: ЗИМСКИ ТИП НА ВОЗИЛО: Автомобилски-патнички ШИРИНА: 185 mm ПРОФИЛ: 65 % ДИЈАМЕТАР: 14 inch ФУНКЦИИ:
4.41000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ