185/65R15 88T I FIT
ЗИМСКИ LAUFENN
185/65R15 88T I FIT
СЕЗОНА:ЗИМСКИ
ТИП НА ВОЗИЛО:Автомобилски-патнички
ШИРИНА:185 mm
ПРОФИЛ:65 %
ДИЈАМЕТАР:15 inch
ТЕЖИНСКИ ИНДЕКС:88
БРЗИНСКИ ИНДЕКС:T
ПОТРОШУВАЧКА:
АКВАПЛАНИНГ:
ЗВУЧНОСТ:
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
2.67700
НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
185/65R15 88T I FIT
СЕЗОНА:ЗИМСКИ
ТИП НА ВОЗИЛО:Автомобилски-патнички
ШИРИНА:185 mm
ПРОФИЛ:65 %
ДИЈАМЕТАР:15 inch
ТЕЖИНСКИ ИНДЕКС:88
БРЗИНСКИ ИНДЕКС:T
ПОТРОШУВАЧКА:
АКВАПЛАНИНГ:
ЗВУЧНОСТ:
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
ОПИС: I FIT осигурува комфорни и сигурни возни карактеристики при влажни и снежни услови на патот. Напредниот дизајн на шарата и специјалната гумена компонента за зимски услови обезбедуваат врвни перформанси на влажни и коловози прекриени со снег.
2.677ден.
ОПИС I FIT осигурува комфорни и сигурни возни карактеристики при влажни и снежни услови на патот. Напредниот дизајн на шарата и специјалната гумена компонента за зимски услови обезбедуваат врвни перформанси на влажни и коловози прекриени со снег.
ДИМЕНЗИИ 185 65 15 185 65 15
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
FULDA 195/65R15 91H KRI CONTROL HP 2
СЕЗОНА: ЗИМСКИ ТИП НА ВОЗИЛО: Автомобилски-патнички ШИРИНА: 195 mm ПРОФИЛ: 65 % ДИЈАМЕТАР: 15 inch ФУНКЦИИ:
3.74000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
GOODYEAR 195/65R15 91T UG 7+ MS
СЕЗОНА: ЗИМСКИ ТИП НА ВОЗИЛО: Автомобилски-патнички ШИРИНА: 195 mm ПРОФИЛ: 65 % ДИЈАМЕТАР: 15 inch ФУНКЦИИ:
3.88000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ