155/65R13 73T I*CEPT RS W442
ЗИМСКИ HANKOOK
155/65R13 73T I*CEPT RS W442
СЕЗОНА:ЗИМСКИ
ТИП НА ВОЗИЛО:Автомобилски-патнички
ШИРИНА:155 mm
ПРОФИЛ:65 %
ДИЈАМЕТАР:13 inch
ТЕЖИНСКИ ИНДЕКС:73
БРЗИНСКИ ИНДЕКС:T
ПОТРОШУВАЧКА:
АКВАПЛАНИНГ:
ЗВУЧНОСТ:
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
2.58000
НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
155/65R13 73T I*CEPT RS W442
СЕЗОНА:ЗИМСКИ
ТИП НА ВОЗИЛО:Автомобилски-патнички
ШИРИНА:155 mm
ПРОФИЛ:65 %
ДИЈАМЕТАР:13 inch
ТЕЖИНСКИ ИНДЕКС:73
БРЗИНСКИ ИНДЕКС:T
ПОТРОШУВАЧКА:
АКВАПЛАНИНГ:
ЗВУЧНОСТ:
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
ОПИС:Winter i’Cept RS обезбедува одлични грип перформанси и извонредна тракција на снег и лед. Со примена на технологија на блокови со висока густина, како и со оптимизирана технологија за анализа на профили, тракцијата на снег и лед е засилена, додека зголемен e отпорот на триење со што се намалува потрошувачката на гориво и емисиите на јаглероден диоксид. Оптимизираната поставеност на блоковите исто така ја намалува бучавата, обезбедувајќи тивко и мирно возење.
2.580ден.
ОПИС Winter i’Cept RS обезбедува одлични грип перформанси и извонредна тракција на снег и лед. Со примена на технологија на блокови со висока густина, како и со оптимизирана технологија за анализа на профили, тракцијата на снег и лед е засилена, додека зголемен e отпорот на триење со што се намалува потрошувачката на гориво и емисиите на јаглероден диоксид. Оптимизираната поставеност на блоковите исто така ја намалува бучавата, обезбедувајќи тивко и мирно возење.
ДИМЕНЗИИ 155 65 13 155 65 13
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
FULDA 175/70R13 82T KRI MONTERO 3 MS
СЕЗОНА: ЗИМСКИ ТИП НА ВОЗИЛО: Автомобилски-патнички ШИРИНА: 175 mm ПРОФИЛ: 70 % ДИЈАМЕТАР: 13 inch ФУНКЦИИ:
2.69000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
HANKOOK 175/65R15 84T I*CEPT RS W442
СЕЗОНА: ЗИМСКИ ТИП НА ВОЗИЛО: Автомобилски-патнички ШИРИНА: 175 mm ПРОФИЛ: 65 % ДИЈАМЕТАР: 15 inch ФУНКЦИИ: Winter i’Cept RS обезбедува одлични грип перформанси и извонредна тракција на снег и лед. Со примена на технологија на блокови со висока густина, како и со оптимизирана технологија за анализа на профили, тракцијата на снег и лед е засилена, додека зголемен e отпорот на триење со што се намалува потрошувачката на гориво и емисиите на јаглероден диоксид. Оптимизираната поставеност на блоковите исто така ја намалува бучавата, обезбедувајќи тивко и мирно возење.
3.16500
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ