155/80R13 79T I*CEPT RS W442
ЗИМСКИ HANKOOK
155/80R13 79T I*CEPT RS W442
СЕЗОНА:ЗИМСКИ
ТИП НА ВОЗИЛО:Автомобилски-патнички
ШИРИНА:155 mm
ПРОФИЛ:80 %
ДИЈАМЕТАР:13 inch
ТЕЖИНСКИ ИНДЕКС:79
БРЗИНСКИ ИНДЕКС:T
ПОТРОШУВАЧКА:
АКВАПЛАНИНГ:
ЗВУЧНОСТ:
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
2.25000-23%
нова цена
2.99000
редовна цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
155/80R13 79T I*CEPT RS W442
СЕЗОНА:ЗИМСКИ
ТИП НА ВОЗИЛО:Автомобилски-патнички
ШИРИНА:155 mm
ПРОФИЛ:80 %
ДИЈАМЕТАР:13 inch
ТЕЖИНСКИ ИНДЕКС:79
БРЗИНСКИ ИНДЕКС:T
ПОТРОШУВАЧКА:
АКВАПЛАНИНГ:
ЗВУЧНОСТ:
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
ОПИС:Winter i’Cept RS обезбедува одлични грип перформанси и извонредна тракција на снег и лед. Со примена на технологија на блокови со висока густина, како и со оптимизирана технологија за анализа на профили, тракцијата на снег и лед е засилена, додека зголемен e отпорот на триење со што се намалува потрошувачката на гориво и емисиите на јаглероден диоксид. Оптимизираната поставеност на блоковите исто така ја намалува бучавата, обезбедувајќи тивко и мирно возење.
2.250ден.
ОПИС Winter i’Cept RS обезбедува одлични грип перформанси и извонредна тракција на снег и лед. Со примена на технологија на блокови со висока густина, како и со оптимизирана технологија за анализа на профили, тракцијата на снег и лед е засилена, додека зголемен e отпорот на триење со што се намалува потрошувачката на гориво и емисиите на јаглероден диоксид. Оптимизираната поставеност на блоковите исто така ја намалува бучавата, обезбедувајќи тивко и мирно возење.
ДИМЕНЗИИ 155 80 13 155 80 13
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
TIGAR 155/65R14 75T WINTERA
СЕЗОНА: ЗИМСКИ ТИП НА ВОЗИЛО: Автомобилски-патнички ШИРИНА: 155 mm ПРОФИЛ: 65 % ДИЈАМЕТАР: 14 inch ФУНКЦИИ:
2.00000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TIGAR 225/50R17 94H WINTERA
СЕЗОНА: ЗИМСКИ ТИП НА ВОЗИЛО: Автомобилски-патнички ШИРИНА: 225 mm ПРОФИЛ: 50 % ДИЈАМЕТАР: 17 inch ФУНКЦИИ:
4.47300
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ